top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMooi Mariska

THE DAY AFTER PARTY

Wat een fantastische feest was dat!! En jij zag er zo mooi uit!! Maar nu.. Het is de dag na dat heerlijke feest en jij bent gisteravond natuurlijk zo je bed in gestapt. Je kijkt in de spiegel en hebt van die heerlijke panda ogen met uitgelopen mascara. Je haar is ontploft en van die glamoures look is echt niets meer van over.


Iedereen kent deze ochtenden en dit zijn juist de momenten om even heerlijk uit te brakken en na te genieten van een tof feest met een warme douche en een maskertje voor haar en gezicht. En natuurlijk wil ik je even wat haar tips meegegeven voor je aan de slag gaat.


Voor een feestje heb je natuurlijk lekker veel haarlak in je haar gespoten en met een stylingstool heb jij je haar fantastische mooi gedaan. Om je haar weer enigszins toonbaar te maken is het belangrijk om eerst je haar heel goed uit te borstelen. Begin altijd met het borstelen van de punten en ga dan steeds verder omhoog tot je bij je hoofdhuid bent. Dit om te voorkomen dat je enorme klitten in je haar trekt. Door eerst je haar te borstelen, kam je al heel veel haarlak uit je haar.


Was vervolgens je haar goed onder de douche. Belangrijk is om je haar 2 keer te wassen! De eerste keer om alle viezigheid eruit te spoelen en de tweede keer om het haar echt schoon te krijgen. Je zult ook merken dat je shampoo pas de 2e keer heel lekker gaat schuimen. Dit komt omdat je haar dan veel schoner is.


Spoel je haar goed uit en gebruik vervolgens je conditioner in de punten van je haar. Door de shampoo zijn je schubben uit je haar open gaan staan en goed schoongespoeld. Je conditioner zorgt ervoor dat je schubben weer dicht gaan en je haar heerlijk glad en zacht aanvoelt. Spoel je haar na het gebruik van je conditioner goed uit.


Omdat je lekker gefeest hebt en je haar na zo’n feestje wel iets extra’s kan gebruiken kun je na je conditioner nog een haarmasker gebruiken. Ook je haarmasker breng je aan in de punten en laat je vervolgens een paar minuten intrekken. Zelf ben ik heel erg fan van een haarmasker en doe dit minimaal 1x per week. Spoel ook je haarmasker goed uit.


Tip spoel je haar met lauw water uit. Niet te heet, daar kan je haar wat van uitdrogen. En dan kan het weer gaan pluizen.


Ook het droog maken van je haar is nog een hele kunst. Ga niet te wild met je handdoek aan de slag. Ook hard je natte haar borstel is niet goed om te doen. Nat haar is erg kwetsbaar en kan afbreken als je het borstelt. Voorzichtig doorkammen met een kam, rustig droogdeppen en föhnen op een koude stand.


Dat zijn de beste dingen die je kunt doen om je haar weer droog te krijgen.


En daarna heerlijk alle foto’s van jullie toffe feest terug kijken.

Succes met de tips!23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page