Mooi Mariska

Bruidsstyling

GEFELICITEERD! JE GAAT TROUWEN.

Geen stress over haar en make-up op de je bruiloft.

Make-up en kapsel dat de hele dag blijft zitten en iemand die met veel liefde en aandacht voor je klaar staat. Als bruidstylist wil ik jou een stralende glimlach geven.

Proefsessie

Voorafgaand aan de bruiloft plan ik altijd een proefsessie.

Ik vraag je vaak om een moodboard te maken met foto's van kapsels en make-up die jij leuk vind. 

Samen kijken we tijdens de proefsessie wat jou mooi staat. Natuurlijk houden we tijdens het stylen ook jou trouwjurk in gedachten: strepless, v-hals, openrug of sweetheartlijn? je kapsel moet er goed bij passen!

Het is natuurlijk best spannend om de regie over jouw make-up en haar aan iemand anders over te laten, dat begrijp ik helemaal! Ik vind het daarom belangrijk dat jij je goed voelt op jouw speciale dag.

Extra's 

Zijn er gasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Bruidsmeisjes die graag mooie krullen of vlechten willen?

Wil jij zelf een touch up voor het feest, extra proefsessie of wil de bruidegrom ook dat zijn oneffenheden weggewerkt worden? 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. 

The wedding

Op de bruiloftsdag kom ik op het door jou gewenste tijdstip naar je toe. Dankzij de proefsessie weten we precies wat we gaan doen en begint jullie bruiloft rustig en ontspannen. Ik zorg ervoor dat al jou wensen  tot uiting komen. Zodat je vol zelfvertrouwen en stralend begint aan deze mooiste dag van je leven!