top of page

Mooi Mariska

Bruidsstyling

GEFELICITEERD! JE GAAT TROUWEN.

Geen stress over haar en make-up op je bruiloft.

Make-up en kapsel dat de hele dag blijft zitten en iemand die met veel liefde en aandacht voor je klaar staat. Als bruidsstylist wil ik jou een stralende glimlach geven.

bruidsstyling

Proefsessie

Voorafgaand aan de bruiloft plan ik altijd een proefsessie.

Ik vraag je vaak om een moodboard te maken met foto's van kapsels en make-up die jij leuk vind. 

Samen kijken we tijdens de proefsessie wat mooi staat. Natuurlijk houden we tijdens het stylen ook de trouwjurk in gedachten: strepless, v-hals, lage rug of sweetheartlijn? je kapsel moet er goed bij passen!

Het is natuurlijk best spannend om de regie over make-up en haar aan iemand anders over te laten, dat begrijp ik helemaal! Ik vind het daarom belangrijk dat jij je goed voelt op jouw speciale dag.

bruid.jpeg

Extra's 

Zijn er gasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Bruidsmeisjes die graag mooie krullen of vlechten willen?

Wil jij zelf een touch up voor het feest, extra proefsessie of wil de bruidegrom ook dat zijn oneffenheden weggewerkt worden? 

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. 

The wedding

Op de bruiloftsdag kom ik op het door jou gewenste tijdstip naar je toe. Dankzij de proefsessie weten we precies wat we gaan doen en begint jullie bruiloft rustig en ontspannen.

 

Ik zorg ervoor dat al je wensen  tot uiting komen. Zodat je vol zelfvertrouwen en stralend begint aan deze mooiste dag van je leven!

bruid.jpeg

Aanvraag

Ben je enthousiast geworden en wil je graag weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?  Vul dan het contact formulier in!  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bruid

Extra informatie

 

- Om jou alle aandacht te geven die je verdient als bruid, neem ik maar 1 bruiloft per dag aan. Hierdoor ben ik flexibel in mijn planning. Ik houd de hele dag voor je vrij, dus last minute wijzigingen zijn geen probleem

- Proefsessie vinden plaats op vrijdagen en zaterdagen

- Ik werk altijd op locatie. Dus voor de proefsessie en de bruidsstyling kom ik naar je toe.

- Gehuurde extensions dienen binnen een week na de bruiloft retour verzonden te worden met een Track en Trace code

bottom of page