top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMooi Mariska

LIPPEN OM TE ZOENEN!


Dat je lippen heel gevoelig zijn weten we allemaal wel. De zoen van je grote liefde is niet voor niets zo fijn! Helemaal wegdromen bij die heerlijke kus van jouw Valentijn. Dan wil jij toch ook mooie lippen, die de hele dag mooi blijven? Lees snel verder voor alle tips om helemaal ready te zijn voor Valentijnsdag.


Tip 1 Zorg ervoor dat je je lippen, net als je huid, goed hydrateerd. Hier zijn echt allerlei balsems voor en mooie creme’s. Maar ook gewoon vaseline doet het altijd goed. Zeker in de zon moet je, je lippen goed beschermen. Smeer altijd een SPF op als je de zon in gaat, je lippen zijn echt super gevoelig.


Tip 2 Start bij het opbrengen van de lipstick met een een basis primer en een lipliner. Dit zijn mooie producten die er voor zorgen dat je lipstick goed blijft zitten. Vooral de lipliner is fijn, omdat die ervoor zorgt dat je lipstick niet uitloopt. Je lipliner aanbrengen is wel een wat lastiger klusje en moet je ook even een paar keer oefenen. De Tip.. zorg voor een super scherp lippotlood of lipliner! En teken je lipliner in kleine schetsende streepjes, zou houdt je de controle en krijg je uiteindelijk een mooie lijn rond lippen.


Tip 3 Zorg ervoor dat je de vorm van je lippen in de gaten houdt. De vorm van je lippen moet natuurlijk, symmetrisch en overeenstemmen met je gezicht. Je kunt je lippen ook corrigeren met een lipliner. Je kunt je lippen bijvoorbeeld voller laten lijken, dit doe je door ze net buiten de natuurlijke liprand te omlijnen met je lipliner. In de kleur van je eigen lipkleur of 1 tint donkerder. kleur je lippen daarna in met een gelijkkleurige lippenstift.


Tip 4 Belangrijk is dat je de lipliner na het opbrengen een beetje vervaagt naar binnen toe, omdat die zware donkere lipliners echt geen mode meer zijn tegenwoordig. Het vervagen kun je gewoon doen met je vingers of een kwastje. Door het vervagen creeër je een mooie natuurlijke look. Je vult je lippen daarna verder in met een mooie lipstick, in dezelfde kleur als je lipliner. Een tintje lichter zou eventueel ook kunnen, maar blend hem dan goed met je lipliner om een mooie ton sur ton kleur te creëren op je lippen.


Tip 5 Breng een klein beetje gloss aan over de lipstick. Dit zorgt voor een mooi en sprankelend effect. Ook vangt gloss meer licht, hierdoor krijgen je lippen alle aandacht.


Tip 6 Om je lippen nog voller te laten lijken zou je ook een beetje highlighter aan kunnen brengen op je cupidoboogjes. Hiermee accentueer je de bolling van de bovenlip en die lijkt hierdoor dus optisch voller.


Tip 7 Kijk met de kleur van je lippen goed naar de balans van de rest van je make-up. Heb je voor een mooie zware oog make-up gekozen, kies dan voor een wat meer naturel lip.

Ik vind het mooi als de lippen licht en frisse kleur hebben, dit ziet er vaak mooi sprankelend uit.


Tip 8 Kijk uit met een te oranje ondertoon in de lipstick. Hierdoor lijken je tanden vaak gelig. En we willen natuurlijk wel een stralende glimlach!Heel veel succes met het creëren van die mooie lippen! ik ben benieuwd naar jullie resultaat.


Hele fijne Valentijn!


Liefs,

Mariska

134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page