Mooi Mariska

Een stralende glimlach voor jou

Over mij

Ik ben Mariska, 29 jaar en woon in de mooie stad Rotterdam. Sinds 2019 is mijn bedrijf Mooi Mariska een feit. Het bedrijf voor een stralende glimlach!

De combinatie Make-up artist, haarstyling en mondzorg maakt het bedrijf bijzonder. Inmiddels ben ik verloofd, en gek op bruiloften. 

In 2016 heb ik mijn diploma allround hairstylist behaald aan de Nederlandse kappersakademie. Daarnaast heb ik de masterclass lang haar gevolgd bij Jolande Goverder en ik heb verschillende masterclasses gevolgd bij o.a. Cynthia Veenman, visagie en hairstyling en Xelly Cabau van Kasbergen.  In 2020 heb ik de opleiding make-up artist afgerond aan de Nederlandse beauty school Rotterdam.  

Inmiddels heb ik veel ervaring in het stylen van bruiden. Ik ben geregeld opzoek naar de nieuwste technieken, trends en producten. Naast bruidsstyling ben ik ook actief in de fashion wereld. Hiervoor heb ik opdrachten gedaan voor International Fashion week Amsterdam, Black Bananas, balaboo fashion en werk ik veel samen met Withlovebinkie fotografie. Momenteel ben ik ook werkzaam bij RTV Rijmond.

Al van jongs af aan ben ik bezig met het opsteken van het haar van andere. Door de jaren heen heb ik veel geleerd. Je kunt bij mij voor van alles terecht. Bruidsmake-up, bruidskapsels, hairstyling en make-up voor foto- en videoshoots, feestjes en  dagmake-up. 

Naast het verzorgen van het haar en make-up ben ik ook mondhygiënist. Als mondhygiënist wil ik samen met jou zorgen voor een gezond en stralend gebit. Na mijn afgeronde studie mondzorgkunde werk ik momenteel als zzp'er in verschillende mondzorgpraktijken en wil ik je graag helpen. Sinds juli 2020 ben ik ook big geregistreerd. bekijk hier waar ik momenteel werkzaam ben.