top of page
Over mij: Inner_about

OVER MIJ

Ik ben Mariska en het is mijn missie om jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn met een stralende glimlach!

Uitstraling zit in je. Hoe jij je voelt, dat straal je uit. Daar kan geen make-up tegenop. Make- up kan je wel helpen om jezelf nog mooier te voelen en kan zelfvertrouwen geven. Ik help jou daar graag bij.

bruidsstyling_edited.png

Jij bent mooi zoals je bent!

styledshoot bos Trouwherinneringen 14 web.jpg

MIJN ERVARING

Sinds 2019 is mijn bedrijf Mooi Mariska een feit.

 

Het bedrijf voor een stralende glimlach!

De combinatie make-up artist, haarstyling en mondzorg maakt het bedrijf bijzonder.

Inmiddels heb ik veel ervaring in het stylen van bruiden. Ik ben geregeld opzoek naar de nieuwste technieken, trends en producten. Het mooiste van de bruidsstyling vind ik de First look, Het moment dat je geliefde en familie jou voor het eerst zien stralen. Je kijkt in de spiegel en denkt' WAUW dit ben ik! '

 

 

Naast bruidsstyling ben ik ook actief in de fashion, beauty en televisie wereld.  Ik heb opdrachten gedaan voor International Fashion week Amsterdam, Black Bananas en Atelier M.

 

In 2021 en 2023 was ik de visagist van the first runner up Mrs Netherlands en Mrs Netherlands. En heb ik gewerkt bij veel shows en shoots.

Er zijn veel samenwerkingen met fotografen zoals; Withlovebinkie fotografie en Julesvanengers.  En ik ben een aantal jaar werkzaam geweest als visagist bij RTV Rijmond.

bruidsstyling.jpeg

A smile is the prettiest thing you can wear!

Glimlach check

STRALENDE GLIMLACH

Naast het verzorgen van het haar en make-up ben ik ook mondhygiënist. Als mondhygiënist wil ik samen met jou zorgen voor een gezond en stralend gebit. Na mijn afgeronde studie mondzorgkunde werk ik momenteel als zzp'er in verschillende mondzorgpraktijken en wil ik je graag helpen. Sinds juli 2020 ben ik ook BIGgeregistreerd. bekijk hier waar ik momenteel werkzaam ben. 

bottom of page